Aankomst.

25 september 2025 - Serrekunda, Gambia

Lieve Allemaal,

Na wat vertraging bij gebrek aan wifi.

Om 11.10 lokale tijd aangekomen in Gambia. We moesten na het uitstappen uit het vliegtuig, instappen in de bus. De regen begon al te vallen en met exact 2 minuten in de bus, stonden we bij de aankomsthal. Hier moet je geld betalen om binnen gelaten te worden. Heel bizar. Na de aankomst door naar de security en vandaar uit naar de bagageband. Bedenk wel alles is in 1 ruimte. Ook de scanner voor de koffers is in diezelfde ruimte. Wederom werden 2 van mijn koffers er uit gepikt. Na uitgelegd te hebben wat ik kwam doen en wat voor soort spullen ik bij me had mocht ik ze dichtdoen na wel het weggeven van 2 kleurboekjes die 1 van de beveiligers aan zijn tweeling wilde geven. Mensen komen echt op je af als bijen op honing. Gelukkig had ik mij daar al wel op voorbereid dus vriendelijk lachen maar bedanken voor hun hulp is het enige wat ik gedaan heb.

Pieter stond gelukkig al in de ontvangst hal waardoor we direct naar de auto konden lopen en alles in konden laden. Na een ritje van ongeveer 20 minuten, snel langs een supermarkt. Deze had echt heel veel producten die je in Nederland ook vindt. Bij aankomst bij @Bastiaans appartementen nog zo’n 2 uur gepraat. Daarna kakte ik echt helemaal in waardoor ik nog ruim 2 uur heb geslapen. Rond half 6 wakker geworden en gewacht op de andere 4 dames. Barry had mij gebeld omdat ik een hele tijd niets van mij had laten horen. Helaas nog geen wifi. Pieter wist wachtwoord niet meer. Wordt morgen gefixt. De dames kwamen wel vrij laat in verband met vertraging. Morgen een telefoon kaartje regelen en geld wisselen.  Voor nu lekker slapen!

Liefs xxx

IMG_4330IMG_4337IMG_4339IMG_4346

1. Barry Van der stel:
    Succes vandaag weer!! 😘😘
  2. Daniëlle verbeek:
    25 september 2025
    Leuk om je zo te volgen 😃,succes !
  3. Els Stoffers:
    Spannend hoor