De 1e dag
15 juli 2025 - Doornenburg, Nederland
Lieve allemaal,
Zoals gezegd ging mijn wekker om 4.00, wat echt vroeg is. Ik had niet zo denderend geslapen, waarschijnlijk bang om de wekker te missen. na een goed ontbijt, rustig aan klaar gemaakt, tas ingepakt, die kapot ging. Het schouder gedeelte knapte af. De auto ingestapt opweg naar Nijmegen. De auto geparkeerd op de, voor de 4Daagse, vrijgelegd stuk weiland aan de rand van Nijmegen om vandaar de pendelbus te pakken. Aangekomen op de Wedren (verzamelplaats voor de wandelaars) in de rij staan voor de start. Daar viel mijn oog al snel op 1 van mijn nichtjes waarvan ik wist dat ook zij meeliep. Met haar,een vriendin en diens zus, de hele dag opgelopen. Super gezellig en op die manier toch beter gelopen dan alleen. Onderweg leuke gesprekken gevoerd. In Elst, waar mijn nichtje woont, haar man en dochter ontmoet en gepauzeerd in het gemeentehuis. In Bemmel wachtte mij mijn ouders en mijn 2 jongste zonen. Heel erg fijn om hen even gezien te hebben. Uiteindelijk in 10 uur en 1 minuut de 1e dag volbracht. Wel met de bijhorende pijntjes maar vooralsnog zonder blaren. Richting de caravan even snel naar de Appie om daar een naaisetje te kopen. Na het eten en een welverdiende douche mijn tas provisorisch in elkaar gezet. Hopen dat ie het volhoudt.
Ik lig inmiddels weer in bed en zoals de verwachting is starten we morgen eerder vanwege de voorspelde buien.
Tot morgen!
Liefs Adriana,

We hopen dat we jou morgen gaan treffen in Wijchen ..
Succes