Connectie Reisblogger en Polarsteps
13 september 2025 - Amsterdam, Nederland
Lieve Allemaal,
Nog 10 dagen en dan begint het grote avontuur.
Ik heb niet alleen via deze weg de mogelijkheid om mij te volgen maar het kan ook via Polarsteps. Mocht dit voor mensen handiger zijn dan kan je mij vinden op "Adriana goes to Gambia". Hierin zal ik vanaf de dag voor vertrek ook mijn verhaal delen.
Terugkomend op het afgelopen weekend. Ik heb hele mooie dekentjes, mutjes, gebreide jasjes, kleding en paracetamol gekregen. Ik dank iedereen voor alles. Ondanks dat mijn donatiepot niet meer in de kroeg staat, komt er nog steeds geld binnen. Heel blij daarmee. Ik ga van het gedoneerde geld in Gambia, rijst, bloem, houdbare producten komen voor mensen die het daar hard nodig hebben. Ook kan ik schoolpulletjes kopen voor de oudere kinderen.
Inmiddels heb ik 4 koffers vol en daar zit mijn eigen spul nog niet bij. Ik moet echt de komende dagen gaan kijken wat echt mee moet en wat ik achter laat. Wat niet mee gaat kan altijd op een later moment naar Gambia gestuurd worden. Mocht er geld overblijven vanuit de donaties dan kan dat zeker vanuit dat potje bekostigd worden.
Liefs Adriana
Cate:13 september 2025Je bent een topper! 🤩